Wij zijn dé specialist gas, water, centrale verwarming, riolering en dakbedekking Onze diensten Kwaliteit tot in de kleinste details Bekijk onze projecten Wij zijn dé specialist gas, water, centrale verwarming, riolering en dakbedekking Onze diensten Kwaliteit tot in de kleinste details Bekijk onze projecten

Installatiebedrijf Bouman

Kwaliteit tot in de kleinste details. Dat is waar Installatiebedrijf Bouman voor staat. Als het gaat om een groot installatieproject in de woning- of utiliteitsbouw. Maar ook wanneer bij u thuis de cv-ketel een storing geeft. Voor kleine en grote werkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Duurzaam en deskundig

In de particuliere en de zakelijke wereld zijn comfort, veiligheid en gezondheid van het grootste belang. Als 21e-eeuwse installatiebedrijf spelen wij daar duurzaam en deskundig op in. Bijvoorbeeld wanneer u uw woning of bedrijfspand aangenaam verwarmd wilt hebben. Wanneer u binnen een montagehal of school een goede luchtbehandeling wilt realiseren. Wanneer u thuis of op kantoor een aangenaam koel leefklimaat wilt scheppen tijdens een warme zomerperiode. In al die gevallen kunt u rekenen op Installatiebedrijf Bouman. We vertellen u hier graag meer over onze waarden en diensten. Neem gerust de tijd om alvast digitaal kennis met ons te maken.

Lees meer over onze kwaliteit en certificeringen.

Wie zijn wij? 

Installatiebedrijf Bouman heeft nog steeds dezelfde passie voor kwaliteit, waarmee wij ooit als klein familiebedrijf zijn begonnen. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een volwaardige installatiepartner van aannemers in grote bouwprojecten. Ontzorgen we het midden- en kleinbedrijf met aantrekkelijke onderhoudscontracten op al het installatiewerk. Zijn we ook nog steeds het bedrijf dat 24/7 bereikbaar is voor de particulier die plotseling te maken krijgt met een storing of lekkage.

Wij investeren graag in langetermijnrelaties met u als klant. Daarbij houden we steeds voor ogen hoe wij zelf graag behandeld zouden willen worden. Onze service staat buiten kijf. Wat wij beloven, komen we na. Neem de proef op de som en bel ons voor een kennismaking.

Een storing te melden?
Bel naar 0318 – 51 00 01.

Duurzaamheid

Generaties lang is aardgas net zo vanzelfsprekend geweest als aardolie. Tegenwoordig beseffen we dat deze energievormen niet onuitputtelijk zijn. Dat de winning van aardgas uit eigen bodem ongewenste consequenties heeft. Termen als ‘van het gas af’ en ‘energietransitie’ duiken daarom steeds vaker op in de media. Als installatiebedrijf volgen we deze discussie en maken we graag voor u gebruik van de alternatieve opties die al voorhanden zijn.

Up-to-date

Deze duurzame opties realiseren we graag in uw bouw- of verbouwproject. We noemen alvast een paar mogelijkheden. Zo kunt u met een warmteterugwinunit (WTW) aanzienlijk besparen op uw energieverbruik. Een duurzaam alternatief voor de verwarmingsketel is de lucht-waterwarmtepomp. De water-waterwarmtepomp levert het hoogste rendement van alle warmtepompen, mits u voor de aanschaf ervan flink in de buidel wilt tasten. En met een zonneboiler bespaart u bijna de helft op uw energieverbruik voor warm water. Installatiebedrijf Bouman is up-to-date, ook als het om de leefbaarheid van deze aarde gaat.

PROJECTEN AFGEROND

WERKNEMERS

TEVREDEN KLANTEN

Onze diensten

Ventilatie

Wij zorgen voor een leefbare woon- of bedrijfsruimte. Altijd schone lucht op de temperatuur die u wenst.

Installatiewerk

In grote en kleine bouw- of verbouwprojecten realiseren wij het installatiewerk.

Sanitair

Een goed werkend, aantrekkelijk sanitair geeft een gebouw meerwaarde. Wij plaatsen en onderhouden het sanitair.

Airconditioning

Een goede airconditioning zorgt voor een heerlijk comfortabele temperatuur. Wij leveren en plaatsen de beste systemen.

Dakbedekking en zinkwerk

Voor dakbedekking en zinkwerk schakelen wij de beste specialisten in. U wordt zo volkomen ontzorgd.